MediaWatch

Maconomy ud med underskud

Ifølge Maconomy selv endte 2000 med at blive det bedste år nogensinde i selskabets historie. Positiviteten skyldes i høj grad selskabets børsnotering, der trods betydelige problemer endte med det dobbelte af forventningen.

Dette til trods var dagens offentliggjorte regnskab negativt og en total omsætning på 224 millioner kroner affødte et underskud på 27,2 millioner før skat. Resultatet er ifølge selskabet inden for det forventede.

Maconomy påpeger i regnskabsmeddelsen, at det har haft en betydelig vækst i sine licensindtægter. Disse steg 74 procent i forhold til i fjor og nåede totalt op på 86 millioner kroner. Selve totalomsætningen var ligeledes stigende og niveauet 28 procent svarer således til forventningerne.

Forventningen for indeværende år er et underskud i omegnen af 15 til 20 millioner kroner. Omsætningen ventes at gå frem med godt 50 procent og et positivt driftsresultat bør være en realitet i fjerde kvartal.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs