MediaWatch

MatchWork alliance med Dagens Nyheter

Med aftalen tager MatchWork det første skridt i en ekspansion, som i løbet af de næste to år skal bringe den unikke danske jobdatabase-teknologi til 21 lande verden rundt.

Dagens Nyheter er absolut førende på stillingsmarkedet i Sverige, og med næsten en million daglige læsere og et dagligt oplag på 375.000, Sveriges største morgenavis og et af de mest betydningsfulde medier i landet. Avisens jobmarked er næsten ligeså stort som de tre største danske dagblade tilsammen.

- Vi kunne ikke ønske os en bedre introduktion til det svenske og nordiske marked end gennem Dagens Nyheter, siger Steffen Vestberg Hjaltelin, der er administrerende direktør i MatchWork World Wide A/S.

På Internettet er Dagens Nyheter særdeles veletableret med næsten 5,6 millioner besøgende hver måned. Dagens Nyheter er ejet af Bonnier-koncernen, der med selskaber i 17 lande og interesser indenfor blandt andet aviser, magasiner, radio og tv er en af Nordeuropas største medievirksomheder.

MatchWork, som netop har taget navneforandring fra JobMatch udenfor Danmark og Norge, forhandler i øjeblikket med en lang række potentielle mediepartnere i Irland, Storbritannien, Tyskland og Italien om etableringen af elektroniske jobmarkeder, som en naturlig forlængelse af deres aktiviteter inden for avisdrift, TV, radio og Internet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs