MediaWatch

MatchWork alliance med Dagens Nyheter

Med aftalen tager MatchWork det første skridt i en ekspansion, som i løbet af de næste to år skal bringe den unikke danske jobdatabase-teknologi til 21 lande verden rundt.

Dagens Nyheter er absolut førende på stillingsmarkedet i Sverige, og med næsten en million daglige læsere og et dagligt oplag på 375.000, Sveriges største morgenavis og et af de mest betydningsfulde medier i landet. Avisens jobmarked er næsten ligeså stort som de tre største danske dagblade tilsammen.

- Vi kunne ikke ønske os en bedre introduktion til det svenske og nordiske marked end gennem Dagens Nyheter, siger Steffen Vestberg Hjaltelin, der er administrerende direktør i MatchWork World Wide A/S.

På Internettet er Dagens Nyheter særdeles veletableret med næsten 5,6 millioner besøgende hver måned. Dagens Nyheter er ejet af Bonnier-koncernen, der med selskaber i 17 lande og interesser indenfor blandt andet aviser, magasiner, radio og tv er en af Nordeuropas største medievirksomheder.

MatchWork, som netop har taget navneforandring fra JobMatch udenfor Danmark og Norge, forhandler i øjeblikket med en lang række potentielle mediepartnere i Irland, Storbritannien, Tyskland og Italien om etableringen af elektroniske jobmarkeder, som en naturlig forlængelse af deres aktiviteter inden for avisdrift, TV, radio og Internet.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs