MediaWatch

HP udvikler PDA med mobiltelefon

HP planlægger ligesom rivalerne Palm og Compaq at integrere mobiltelefon i dets håndholdte computere, så brugerne også kan foretage for eksempel opkald til Internettet og behandle e-mails.

Den netop indgåede alliance mellem HP og mobiltelefonproducenten er den seneste demonstration af den stigende konvergens mellem computer- og mobiltelefonindustrien, som planlægger at lancere computerhybrider. Ud over PDA-producenterne Palm's Pilot og Compaq's iPAQ - og nu HP's Jornada, gælder det også finske Nokia og svenske Ericsson.

HP nægter at identificere dets mobiltelefon partner, men oplyser, at leverandøren er valgt ud fra dets evne til at honorere de krav, som fremtidens tredje generations mobiltelefoni stiller til hurtig Internet-steaming.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs