MediaWatch

Microsoft får ny topdirektør

Belluzzo, 47, må betegnes som en ren Benjamin i Microsoft-sammenhæng. Blot 18 måneder har han hidtil været i selskabet og hans udnævnelse tages af mange som endnu et sikkert tegn på, at Microsoft's fokus er skiftet fra de traditionelle programvarer til forbrugertjenester via Internettet.

Det er planen, at Belluzzo skal overtage en del af administrerende direktør Steve Ballmers daglige gøremål. Blandt disse kan nævnes ansvaret for Microsoft's vidtforgrenede salgsorganisation. Ballmer vil i den forbindelse koncentrere sig mere om udviklingen af nye strategier.

Rick Belluzzo, der i øvrigt er en nær ven af Steve Ballmer, har senest været administrerende direktør for Silicon Graphics (SGI). I perioden fra 1975 til 1998 havde han indtil flere ledende stillinger hos computergiganten Hewlett-Packard.

Belluzzo afløser Bob Herbold, der dog fortsætter med at arbejde på halv tid for Microsoft.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs