MediaWatch

Siemens lancerer HomeStation

Produktet, der hedder Siemens HomeStation, gør det på den måde muligt at modtage opkald, der ellers ville være havnet på teleudbyderens telefonsvarer tjeneste. Siemens HomeStation router alle indgående samtaler til fastnet telefonen, og brugeren kan valgfrit route udgående samtaler via GSM- eller fastnettet.

Ifølge Siemens vil man med HomeStation opleve en forbedret modtagelse af GSM-samtaler, da anordningen sammen med mobiltelefonen kan placeres det sted i hjemmet, hvor der er den bedste modtagelse. Brugeren kan endvidere indstille Siemens HomeStation til at lede alle ubesvarede samtaler, fra både GSM og fastnet, til fastnet telefonens telefonsvarer.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs