MediaWatch

Thrane & Thrane vil børsnoteres

Thrane & Thrane, der gælder som en af verdens førende producenter af globalt satellitkommunikationsudstyr, vil nu optages på Fondsbørsen. Introduktionen, der ventes at finde sted i marts i år, skal hjælpe til at opfylde selskabets målsætning om at udbygge markedspostitionen på området for mobilt satellitkommunikationsudstyr.

Ifølge Lars Thrane, administrerende direktør for selskabet, skal det fastsatte mål nås ved at udbygge den solide position inden for terminaler og Inmarsat tjenester samt ved brug af Thrane & Thrane's teknologiske platform.

Thrane & Thrane, stiftet i 1981 af brødrene Lars og Per Thrane, har sin kernekompetence i udvikling og design af professionelt kommunikationsudstyr, der bruges inden for landstransport, fly, skibe og personlig kommunikation.

Selskabet, der afsætter sine produkter gennem flere end 100 distributører i over 60 lande verden over, har i dag 261 medarbejdere og en omsætning som i år forventes at nå 500 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs