MediaWatch

Telia får ikke medhold i klage

Telia måtte for nylig lide den tort, at blive det første ledende teleselskab som ikke blev tildelt en 3G licens i sit eget hjemland. Beslutningen om ikke at tildele selskabet en af licenserne i den nyligt afholdte auktion bevirkede, at Telia indsendte en formel appel i løbet af januar måned.

Landsrettens beslutning om ikke at bevillige en undersøgelse er midlertidig indtil den endelige undersøgelse skal foretages. Telia meddeler, at det forstår og accepterer denne beslutning, og at det ikke har til hensigt at klage over beslutningen.

Rettens beslutning beror på at klagen vil blive behandlet så snart, at der på nuværende tidspunkt ikke findes nogen forudsætninger for at bevillige en undersøgelse. Telia ser nu frem til den fortsatte restproces i sagen både hvad angår de formelle og tekniske administrative processer, som der refereres til i appellen.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs