MediaWatch

Telia får ikke medhold i klage

Telia måtte for nylig lide den tort, at blive det første ledende teleselskab som ikke blev tildelt en 3G licens i sit eget hjemland. Beslutningen om ikke at tildele selskabet en af licenserne i den nyligt afholdte auktion bevirkede, at Telia indsendte en formel appel i løbet af januar måned.

Landsrettens beslutning om ikke at bevillige en undersøgelse er midlertidig indtil den endelige undersøgelse skal foretages. Telia meddeler, at det forstår og accepterer denne beslutning, og at det ikke har til hensigt at klage over beslutningen.

Rettens beslutning beror på at klagen vil blive behandlet så snart, at der på nuværende tidspunkt ikke findes nogen forudsætninger for at bevillige en undersøgelse. Telia ser nu frem til den fortsatte restproces i sagen både hvad angår de formelle og tekniske administrative processer, som der refereres til i appellen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs