MediaWatch

MTG overvejer russisk investering

Finansmanden, filantropen og milliardæren George Soros sagde mandag ved World Economic Forum i Davos, at han havde haft samtaler med Jean Lemierre, præsident i udviklingsbanken. Samtalerne drejede sig om bankens interesse i, sammen med en gruppe investorer, at skyde penge i det pressede russiske selskab i et forsøg på at holde NTV uafhængig af statskontrol. Det skriver Financial Times.

Mandag kom det ligeledes frem, at MTG, den svensk-baserede mediekoncern, skulle være interessede i at overtage en andel i NTV. MTG tror, at en skandinavisk investor kan være mere spiselig for Kreml, end en amerikansk. De nye potentielle investorer melder sig på banen på et tidspunkt, da Gazprom, det delvist statskontrollerede russiske gas-selskab, med stadig mere aggressive midler forsøger at overtage NTVs gældsplagede moderselskab, Media-Most.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs