MediaWatch

TV 2 søger partnere

Administrerende direktør for TV 2, Christina Lage, har i TV 2's eget blad "TV Nyt" givet udtryk for, at TV 2 er åben for samarbejde med eksterne partnere om for eksempel driften af en internet-portal og udvikling af digitalt TV.

Christina Lage forklarer udmeldingen med, at mediebilledet kan se meget anderledes ud i løbet af få år, og at TV 2 på denne baggrund er meget bevidste om muligheden for at indgå samarbejde med nye partnere. Desuden er der hjemmel til sådanne alliancer i den nye radio- og fjernsynslov, påpeger Christina Lage.

Ifølge Børsen i dag, udelukker TV 2 heller ikke, at der kan indgås eksterne samarbejder på det redaktionelle område. Chef for TV 2 Nyhederne Jens Gaardboe peger således på muligheden for at samarbejde med andre redaktioner med henblik på en mere optimal udnyttelse af såvel teknik som redaktionel arbejdskraft. Han henviser til, at det som følge af de konstant stigende udgifter kan være nødvendigt at dele udgifterne med andre medievirksomheder.

TV 2 har således allerede formaliseret et nordisk samarbejde omkring udveksling af billedmateriale, hvilket er sket i samarbejde med svensk TV 4, norsk TV 2 og finsk MTV 3.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs