MediaWatch

Kommune køber Voice over IP-løsning

Den nordjyske kommune har således indgået en kontrakt på 5,7 millioner kroner med Semco Telecom om etablering af kommunens eget tele- og datanet. Tiltaget bevirker at det i løbet af et halvt år vil være muligt for alle kommunens 46 institutioner at kommunikere gratis sammen - både via telefon og computer.

Det nye tele- og datanet i Hirtshals er unikt og det første af slagsen i Danmark, idet det kombinerer traditionel telefoni med "state of the art" teknologien, Voice over IP. Det betyder, at Hirtshals Kommune får en fremtidssikret løsning, som optimerer både økonomi og funktionalitet.

- Ved at bruge de to teknologier i ét net kan man hele tiden afveje og udnytte den teknologi, der er mest hensigtsmæssig til en given situation. Løsningen i Hirtshals Kommune er skræddersyet, og afgørende for valg af teknologi har været, hvordan vi bedst muligt kunne udnytte det eksisterende netværk samtidig med, at kommunen fik en fremtidssikret løsning til den bedste pris, fortæller Flemming Stenholt fra Semco Telecom.

Mere fra MediaWatch

Staten skal betale mere til medieområdet i ny medieaftale

Mens der bliver hentet penge i udløbet af 24syvs sendetilladelse og fald i public service-puljen, vil staten øge udgifterne til bl.a. DR, lokalaviser og søgbarheden af DR’s arkiver. Få overblik over økonomien i det nye medieforlig her.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs