MediaWatch

IBM overstiger forventninger

Således steg overskuddet 28 procent i fjerde kvartal, hvilket oversteg flertallet af analytiker-forventningerne. De gode nyheder fra "The Big Blue" står i stærk kontrast til de magre resultater og forventninger fra andre computerproducenter, der i højere grad er baseret på PC- og forbrugermarkedet.

IBM lagde også til grund for det gode resultat, at selskabet havde draget fordel af et stigende salg især inden for kraftige computere til erhvervsmarkedet og selskabets support service.

- Med hensyn til 2001 er der usikkerhed omkring det økonomiske klima i USA, men med IBM's brede produkt- og markedsportefølje skulle vi være godt rustede til at stå os i konkurrencen, udtalte IBM CEO Louis Gerstner til Reuters.

Efter kvartalsmeddelelsen steg IBM aktien til 104 dollar i eftermarkedet. Aktien lukkede i $96 - 11/16 i den regulære handel - altså før de bedre end forventede fjerde kvartalstal blev kendt. Som en aktie, der indgår med stor vægt i det amerikanske bluechips-indeks Dow Jones, vil de bedre end ventede kvartalsresultater givetvis påvirke dagens børsmarked i USA.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs