MediaWatch

IBM overstiger forventninger

Således steg overskuddet 28 procent i fjerde kvartal, hvilket oversteg flertallet af analytiker-forventningerne. De gode nyheder fra "The Big Blue" står i stærk kontrast til de magre resultater og forventninger fra andre computerproducenter, der i højere grad er baseret på PC- og forbrugermarkedet.

IBM lagde også til grund for det gode resultat, at selskabet havde draget fordel af et stigende salg især inden for kraftige computere til erhvervsmarkedet og selskabets support service.

- Med hensyn til 2001 er der usikkerhed omkring det økonomiske klima i USA, men med IBM's brede produkt- og markedsportefølje skulle vi være godt rustede til at stå os i konkurrencen, udtalte IBM CEO Louis Gerstner til Reuters.

Efter kvartalsmeddelelsen steg IBM aktien til 104 dollar i eftermarkedet. Aktien lukkede i $96 - 11/16 i den regulære handel - altså før de bedre end forventede fjerde kvartalstal blev kendt. Som en aktie, der indgår med stor vægt i det amerikanske bluechips-indeks Dow Jones, vil de bedre end ventede kvartalsresultater givetvis påvirke dagens børsmarked i USA.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs