MediaWatch

Bonita klar med applikationer

Bonita har for nylig vist fungerende demo-versioner af et letvægts e-mail-program, et udgiftsstyrings-program og en virksomhedsvejviser, der alle kan køre på mobiltelefoner. Bonita regner med snart at være klar til at få basale e-mail-protokoller til at køre på telefonerne, skriver Business 2.0.

Bonita Software så dagens lys i oktober 1998, da Sun Microsystems frigav et sæt af standarder, som gjorde det muligt at lægge Suns Java-applikationer ind i telefoner fra Nokia, Motorola, LG Electronics, Nextel og NTT DoCoMo. Det lille firma med 12 ansatte har altså nu taget konkrete skridt for at gøre standarden anvendelig.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs