MediaWatch

Bonita klar med applikationer

Bonita har for nylig vist fungerende demo-versioner af et letvægts e-mail-program, et udgiftsstyrings-program og en virksomhedsvejviser, der alle kan køre på mobiltelefoner. Bonita regner med snart at være klar til at få basale e-mail-protokoller til at køre på telefonerne, skriver Business 2.0.

Bonita Software så dagens lys i oktober 1998, da Sun Microsystems frigav et sæt af standarder, som gjorde det muligt at lægge Suns Java-applikationer ind i telefoner fra Nokia, Motorola, LG Electronics, Nextel og NTT DoCoMo. Det lille firma med 12 ansatte har altså nu taget konkrete skridt for at gøre standarden anvendelig.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs