IT-selskaber støtter DTU

MediaWatch

Virksomhederne er Tele Danmark, Giga, Mobilix, Nokia og Siemens, som hver bidrager med 1/2 million kroner om året i de næste tre år. Det er første gang i dansk sammenhæng, at konkurrerende virksomheder giver et universitetscenter støtte, som ikke er bundet til bestemte projekter.
- Sektorens støtte har stor betydning for os. Den sætter os i stand til at levere en mere effektiv og tidssvarende indsats, der giver os et mere gensidigt forpligtende forhold og viser opbakning om vore resultater, siger Knud Erik Skouby, centerleder for CTI.

CTI blev oprettet for seks år siden på grundlag af en bevilling fra DTU og Tele Danmark. CTI er en tværfaglig enhed, der leverer forskning og undervisning inden for området tele-information. Det vil sige nye IT- og kommunikationsapplikationer, der udvikles på baggrund af liberalisering og konvergens mellem IT, tele og massemedier.

Centret sikrer et højt internationalt niveau i sine aktiviteter gennem anerkendte eksperter på området. Med den nye aftale skabes der mulighed for fortsat at ansætte nyuddannede med dyb interesse for og viden om fremtidens kommunikationsforretning, der kommer hele sektoren til gode.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også
Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter