MediaWatch

Brandnavne i 2001

Brand Marketing Magazine har udvalgt 10 brandnavne, som det bliver værd at følge i 2001. Fire af de mest interessante firmaer, hører ind under den ny økonomi. Nokia har for længst overhalet Motorola som verdens førende mobiltelefonproducent. America Online har fået status af Internet ikon. Selskabet er netop i færd med at overtage Time Warner i en fusion, der allerede er godkendt af Federal Trade Commission. Selskabet forsøger at træde ind i den nye multimedieverden og indtage en førende position på dette marked, skriver Mediapost.

Napster, har gjort sig bemærket som klassens uartige dreng i den ellers grænseløse Internet verden, ved at tilbyde brugerne gratis software til at downloade musikfiler. Napster har haft 38 millioner brugere og har på nuværende tidspunkt 1 millioner faste brugere.

Amazon.com har fastslået sin position som verdens førende online butik ved at udvide varesortimentet til flere nye produktgrupper ud over bøger og CD'er. Amazon.com har også haft succes med at individualisere brugernes oplevelse når de handler på sitet. Derudover har selskabet øget kundeservicen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs