Inktomi nedjusterer

MediaWatch

Selskabet forventer, at omsætningen for kvartalet, der sluttede per 31. december 2000, nu vil nå et niveau mellem 80 og 81 millioner dollar. Forventningerne afløser de tidligere, der var sat til et niveau mellem 89 og 91 millioner dollar, skriver CNN.

Indtjeningen per aktie falder fra en tidligere forventning på 2 til 3 cent per aktie til et niveau på en penny.

Inktomi's ledelse angiver en generel afmatning dels på kapitalmarkederne og den overordnede økonomi, som hovedårsagen for at investeringerne i internetbaserede infrastrukturprodukter er vigende, hvorfor selskabet justerer sine egne forventninger.

David Peterschmidt, præsident og administrerende direktør for Inktomi, mener, at den makroøkonomiske situation vil udøve indflydelse på selskabets forretninger på kort sigt, men fastholder en positiv forventning for de langsigtede ditto.

Inktomi's aktiekurs sluttede dagens regulære handel 27 procent højere, svarende til 3,94 dollar, og en kurs på 18,50 dollar. Aktien steg yderligere 12 cent i den udvidede børstid.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter