MediaWatch

Cisco støtter ny net-standard

Cisco har som andre teknologiselskaber i de seneste år arbejdet på at støtte en ny standard for Internet protokolnumre IP, som alle apparater skal benytte, for at kunne logge på Internettet. Selskabet vil nu levere softwaren til telekommunikations-udbyderne og andre virksomheder, skriver CNET.

Den nye IP-standard, der har fået navnet Internet Protocol 6, ventes at berøre alle netbrugere så snart teknologien er bred accepteret. Standarden er blevet udviklet som svar på manglen på IP-numre, efter at mobiltelefoner og andre apparater er blevet stadigt mere populære.

Tilhængere af standarden siger, at den vil øge puljen af mulige IP-numre, lidt på samme måde som områdekoder virker på telefonnettet. Telekommunikations-udbydere med flere ventes at implementere standarden i deres netværk i løbet af få år.

Cisco har skabt support for den nye standard i sit Internetworking Operating System, IOS, system.

Testversionen er på gaden og selskabet forventer, at færdige udgaver vil kunne blive udsendt i marts eller april næste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs