FCC kræver redegørelse fra AT&T

MediaWatch

Statslige regulatorer har bedt AT&T om en redegørelse for sine planer om at trække sig ud af dele af selskabets kabel TV aktiviteter. En proces, der er del af virksomhedens overtagelse af kabel giganten MediaOne Group. AT&T, der er USA's største kabel selskab oplyste fredag, at det ville benytte sig af selskabets planlagte frasalg af Liberty Media Group for at komme under den statsligt fastsatte grænse på 30 procents ejerskab på kabelmarkedet, skriver Reuters.

I forbindelse med AT&T's erhvervelse af MediaOne, til 44 milliarder dollar, kom AT&T's markedsandel op på 42 procent af det samlede kabelmarked. Federal Communications Commission (FCC) gav efterfølgende selskabet 3 valgmuligheder for at bringe sig ned under 30 procents grænsen igen. AT&T har fået en frist indtil 19. maj 2001 til at skille sig af med de fornødne aktiviteter.

I en skrivelse til AT&T fra FCC, fremgår det, at selskabet i det sidste brev ikke har redegjort for planerne om at komme ned under 30 procents grænsen og at der i brevet ikke nævnes hvilke af de 3 muligheder AT&T har tænkt sig at vælge. AT&T's brev trækker tilsyneladende også planerne om frasalg af Liberty tilbage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også