MediaWatch

Fravær mailes på Internettet

Kommunedata (KMD) har købt ideen og vil nu tilbyde den over hele landet.

Snart får lederne i børnehaver, skoler, plejehjem og andre kommunale institutioner nemmere ved at indberette fravær blandt personalet.

I stedet for at føre fraværslister på papir og sende dem med post til rådhuset vil institutionerne kunne indberette fravær direkte over Internet. Indberetningen over Internet bliver gjort mulig, efter at KMD har købt et web-modul af Kolding Kommune.

Modulet gør det muligt at bruge Internet til at betjene det centrale KMD mainframesystem til fraværsregistrering. Det betyder, at systemet nu kan betjenes decentralt i institutionerne i stedet for kun fra kommunens rådhus.

Modulet blev udviklet i sommer i et samarbejde mellem kommunens IT-afdeling og personaleafdeling. Siden er løsningen taget i brug med stor succes i kommunen og er blevet demonstreret for flere andre kommuner, der har vist stor interesse for den.

KMD integrerer i øjeblikket web-modulet i fraværssystemet. Det sker ved kodning. KMD forventer at have en samlet Internet-løsning klar til andre kommuner over hele landet i starten af det ny år. Priserne for den ny løsning er endnu ikke fastlagt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs