MediaWatch

Digital Broadband afskediger 85 procent

Selskabet er, som flere af sine konkurrenter, nødsaget til at foretage en dramatisk nedskæring i medarbejderstaben. Baggrunden for dette er en udpræget kapitalmangel. I alt må 450 af 526 medarbejdere påregne, at blive ramt af reorganiseringen, skriver CNET.

Valeri Marks, administrerende direktør for Digital Broadband, siger om selve udviklingen, at hovedårsagen til det dårlige resultat skal findes i markedskonditionerne. Timingen for investeringer var ikke den bedste, således Marks.

Digital Broadband er en privat udbyder af højhastigheds internetadgang via digital subscriber lines DSL og udfører lokal service for godt tusind forretningskunder.

Lokket af mulige gevinster har en lang række af mindre udbydere på det seneste måttet afskedige samt omformulere indtjeningsniveauerne. Blandt disse kan nævnes : PSINet, Flashcom samt Convad Communications.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs