MediaWatch

IFS sætter rekord i Nordamerika

IFS udvikler og leverer standardiserede virksomhedssystemer til styring af samtlige forretningsprocesser i en virksomheds behovs- og forsyningskæde. Virksomheden har succes med at sælge ERP-systemet IFS Applications til amerikanerne. IFS har også haft fremgang i ordretilgangen og de enkelte ordrer er steget i værdi. Firmaet har i perioden august-oktober tegnet kontrakt med 20 nye kunder i USA til en samlet værdi af 190 millioner kroner. Kunderne er alle mellemstore produktionsvirksomheder, som er eller skal i gang med at implementere en e-business strategi.

Fremgangen i USA kan hovedsageligt tilskrives IFS' satsning på det nordamerikanske marked. Omsætningen på det nordamerikanske kontor har bidraget betydeligt til IFS' fremgang i omsætningen, som i tredje kvartal var på over 200 procent.

- Arkitekturen i vores løsninger tiltaler de amerikanske virksomheder. Mange amerikanske produktionsvirksomheder er i gang med at omstille deres forretning til e-business, og den komponent-baserede arkitektur i IFS Applications gør det muligt for dem at implementere e-business trinvist, siger Terje Vangbo, som er administrerende direktør i IFS Nordamerika.

Terje Vangsbo forventer, at IFS bliver en af de førende ERP-leverandører i USA, især efter lanceringen af IFS Applications 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs