MediaWatch

Ofir.com i kritisk børsdebut

Flere investeringseksperter vurderer, at prisen for Ofirs aktie er urealistisk høj blandt andet på grund af, at konceptet endnu ikke har bevist, at det er bæredygtigt. Tidspunktet er heller ikke velvalgt på grund af den udbredte dot.com død, skriver Berlingske Tidende.

Der advares om flere usikkerhedsmomenter og de sager, der i øjeblikket verserer ved de danske domstole. Det er noget som investorer bør være opmærksom på, inden de investerer i selskabets aktier, der i øjeblikket står i 75 kroner pr. aktie for mellem 3,5 og 4,2 millioner aktier.
Ofir.com er løbet ind i modstand fra konkurrenter, der er vrede over grundprincippet i Ofir.com's jobtjenester. Det drejer sig om, at den engelske jobtjeneste ClickAjob, der ejes halvt af Ofir, lader en søgerobot finde jobs på konkurrenternes sites, hvorefter de tilføjes i ClickAjobs egen jobindeks som links.

Der er allerede anlagt sag imod Ofir, hvilket der allerede er taget højde for i børsprojektet, som Ofir offentliggjorde sidste uge.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs