MediaWatch

Ofir.com i kritisk børsdebut

Flere investeringseksperter vurderer, at prisen for Ofirs aktie er urealistisk høj blandt andet på grund af, at konceptet endnu ikke har bevist, at det er bæredygtigt. Tidspunktet er heller ikke velvalgt på grund af den udbredte dot.com død, skriver Berlingske Tidende.

Der advares om flere usikkerhedsmomenter og de sager, der i øjeblikket verserer ved de danske domstole. Det er noget som investorer bør være opmærksom på, inden de investerer i selskabets aktier, der i øjeblikket står i 75 kroner pr. aktie for mellem 3,5 og 4,2 millioner aktier.
Ofir.com er løbet ind i modstand fra konkurrenter, der er vrede over grundprincippet i Ofir.com's jobtjenester. Det drejer sig om, at den engelske jobtjeneste ClickAjob, der ejes halvt af Ofir, lader en søgerobot finde jobs på konkurrenternes sites, hvorefter de tilføjes i ClickAjobs egen jobindeks som links.

Der er allerede anlagt sag imod Ofir, hvilket der allerede er taget højde for i børsprojektet, som Ofir offentliggjorde sidste uge.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs