MediaWatch

ScoopStation sælges alligevel ikke

Bestyrelse og direktion i ScoopStation A/S har i dag meddelt euro909.com, at man ikke ser sig i stand til at gennemføre den planlagte handel, der blev indledt med en såkaldt hensigtserklæring den 17. oktober.

De to danske medieselskaber kunne ikke blive enige om detaljerne i forbindelse med købet, der blev annonceret i midten af oktober. ScoopStation, der er Danmarks og Europas første fuldskala tv-station på Internet, fortsætter nu forhandlingerne med andre interesserede parter. Målet er fortsat, at ScoopStation skal ekspandere til en række europæiske lande

ScoopStations adm. direktør, Michael Meister, oplyser, at de langvarige forhandlinger var medårsag til, at salget til euro909 blev opgivet.

- Vi er naturligvis kede af, at forhandlingerne med euro909.com er stoppet. Set i bakspejlet kunne vi godt have brugt denne tid mere fornuftigt. Men sådan noget sker. Vi må nu videre og genoptager de samtaler med andre partnere og investorer, som allerede var i gang, inden euro909.com kom på banen, siger Michael Meister.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs