MediaWatch

Opgørelse over svenske IT-guldæg

Internet-konsulenterne Icon Medialab og Adcore kommer sammen med telekom-konsulenterne Sigma og Telelogic på vinderlisten. Men efter den sidste tids masseopsigelser og dalende børskurser i Internet-branchen er der stadig skepsis til selskaber som Framfab, Mind og Cell Network.

- Tilvæksten indenfor telekom-konsulting ser godt ud. Det er ikke billige aktier, men der er fine selskaber, som vi tror kan få en godt udvikling, siger Henrik Forsberg, IT-analytiker i AMF Efterløn, til Dagens Industri. Forsberg fremhæver Sigma, AU-System og Prevas som fremtidens svenske børsvindere.

Blandt de traditionelle IT-konsulenter er der Tieto Enator og WM-data som fremhæves som gode aktier.

- Tieto Enator bliver mere og mere interessant eftersom omstruktureringen af selskabet begynder at falde på plads. WM-data opleves måske som en lidt kedelig aktie, men akkurat nu er den billig, siger en analytiker til DI.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs