MediaWatch

Opgørelse over svenske IT-guldæg

Internet-konsulenterne Icon Medialab og Adcore kommer sammen med telekom-konsulenterne Sigma og Telelogic på vinderlisten. Men efter den sidste tids masseopsigelser og dalende børskurser i Internet-branchen er der stadig skepsis til selskaber som Framfab, Mind og Cell Network.

- Tilvæksten indenfor telekom-konsulting ser godt ud. Det er ikke billige aktier, men der er fine selskaber, som vi tror kan få en godt udvikling, siger Henrik Forsberg, IT-analytiker i AMF Efterløn, til Dagens Industri. Forsberg fremhæver Sigma, AU-System og Prevas som fremtidens svenske børsvindere.

Blandt de traditionelle IT-konsulenter er der Tieto Enator og WM-data som fremhæves som gode aktier.

- Tieto Enator bliver mere og mere interessant eftersom omstruktureringen af selskabet begynder at falde på plads. WM-data opleves måske som en lidt kedelig aktie, men akkurat nu er den billig, siger en analytiker til DI.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs