MediaWatch

DMdata og Telia i netværkssamarbejde

DMdata er i gang med at etablere, hvad de selv betegner som Danarks største Business Network med den mest avancerede netværksteknologi og - i princippet - med ubegrænset båndbredde.

Den netop indgåede aftale med Telia udgør fundamentet for den fremtidige danske e-business struktur til både private og offentlige virksomheder, og dermed vil DMdata nu kunne tilbyde totalløsninger inden for infrastruktur, ASP-løsninger, co-location (Internet Data Centre), hosting samt Webcasting mv.

Netværket vil kunne dække langt de fleste store danske virksomheder og myndigheders behov for at kunne forene outsourcing af drift, højhastighedsdatatransmission og telefoni hos én og samme leverandør. Samtidig vil DMdatas samarbejde med Telia og Cisco give den enkelte kunde markante stordriftsfordele på datakommunikation af høj kvalitet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs