MediaWatch

Ny IT-gazelle udklækket i Symbion

Flytningen markerer, at IT-iværksættermiljøet Symbion også kan blive for snævert, når de grimme IT-ællinger bliver til svaner.

- Vi var blevet så store, at vi ikke længere kunne vokse i Symbion. Samtidigt har det stor betydning at bo i et pænt og præsentabelt miljø, som man med sindsro kan vise frem til investorer og kunder som bekræftelse på, at man ikke arbejder i en mørk kælder, siger administrerende direktør i VIGILANTe, Ulf Munkedal.

VIGILANTe flyttede for tre et halvt år siden til Symbion, fordi der var flere virksomheder, de så op til, som arbejde der - bl.a. andet IT-virksomheden Cat@log. For VIGILANTe gav det håb og ro i maven at følge de succesfulde virksomheder på nært hold, og se hvilke holdninger, der lå til grund for det, de opnåede. Men alt har sin tid.

Med VIGILANTe 's udflytning bliver der plads til, at en række nystartede virksomheder kan flytte ind og få gavn af Symbions faciliteter. Virksomhederne i Symbion er karakteriseret af, at de er forskningsbaserede, videnstunge og innovative eller på forkant med udviklingen. Som oftest bor virksomhederne i Symbion i et par år.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs