MediaWatch

KMD vinder IT-udlicitering

I begyndelsen af det nye år overtager KMD driften, vedligeholdelsen og udviklingen af centrale edb-opgaver, som hidtil er løst af Aalborg Kommunes IT-center.

Aalborg Kommune har i perioden juni - oktober 2000 gennemført et EU-udbud af centrale edb-opgaver. Der blev givet to tilbud og KMD's tilbud var det økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Kontrakten gælder frem til 31. december 2002 med mulighed for forlængelse i op til to år. Aftalen betyder, at driften, vedligeholdelsen og udviklingen af kommunens centrale systemer, bl.a. Betalingskontrolsystemet, Daginstitutionssystemet, Forbrugsafgiftssystemet og Udbetalingssystemet, skal varetages af KMD.

Kontraktsummen for år 2001-2002 er samlet på ca. 13. millioner kroner Aalborg Kommune kan forlænge aftalen for år 2003-2004 til et samlet beløb på ca. 7,5 millioner kroner.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs