MediaWatch

Stor opmærksomhed om offentlig portal

Forskningsministeriet har nu udpeget de fem leverandører, som inviteres til at deltage i den projektkonkurrence, som er udskrevet til etablering af den offentlige indkøbsportal.

De fem, som har prækvalificeret sig til deltagelse i projektkonkurrencen, er:

· Andersen Consulting i samarbejde med Novo Nordisk Servicepartner og Novo Nordisk IT,
· EDS i samarbejde med Netbureauet Araneum og A.T. Kearney,
· Kommunedata i samarbejde IBM.

De indbudte leverandører skal nu udforme konkrete projektforslag for indkøbsportalen. Det er planen, at der i begyndelsen af næste år kan udpeges tre vindere, som indbydes til efterfølgende forhandlinger.

I relation til etableringen af den offentlige indkøbsportal har Finansministeriet besluttet at udsende et nyt statsligt indkøbscirkulære, hvoraf det bl.a. vil fremgå, hvilke krav der fremover vil blive stillet til offentlige elektroniske indkøb.

Indkøbsportalen forventes at stå klar i sommeren 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs