MediaWatch

Stor opmærksomhed om offentlig portal

Forskningsministeriet har nu udpeget de fem leverandører, som inviteres til at deltage i den projektkonkurrence, som er udskrevet til etablering af den offentlige indkøbsportal.

De fem, som har prækvalificeret sig til deltagelse i projektkonkurrencen, er:

· Andersen Consulting i samarbejde med Novo Nordisk Servicepartner og Novo Nordisk IT,
· EDS i samarbejde med Netbureauet Araneum og A.T. Kearney,
· Kommunedata i samarbejde IBM.

De indbudte leverandører skal nu udforme konkrete projektforslag for indkøbsportalen. Det er planen, at der i begyndelsen af næste år kan udpeges tre vindere, som indbydes til efterfølgende forhandlinger.

I relation til etableringen af den offentlige indkøbsportal har Finansministeriet besluttet at udsende et nyt statsligt indkøbscirkulære, hvoraf det bl.a. vil fremgå, hvilke krav der fremover vil blive stillet til offentlige elektroniske indkøb.

Indkøbsportalen forventes at stå klar i sommeren 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs