MediaWatch

Dressmart i nye klæder

New Wave Group har tidligere fremsat købstilbud på Dressmart, men blev forhindret i opkøbet af en række mindretalsaktionærer. Nu prøver New Wave igen og håber, at handelen kan falde på plads i dag med en købspris på mellem 7,5 og 10 millioner svenske kroner, skriver Dagens Industri.

New Wave vil - hvis handelen falder på plads - skulle overtage en del af Dressmarts gæld, men får samtidig adgang til Dressmarts e-handels system. Netop e-handels systemet skal være byggestenen i New Wave's egen satsning på e-handel.

Til forskel for Dressmart's virksomhed, som var baseret på salg til private, vil New Wave satse på e-handel inden for erhvervsbeklædning, det vil sige B2B e-handel. B2B-salg er i forvejen New Wave's væsentligste forretningsområde, og selskabet kunne så sent som i går fremvise et kvartalsregnskab, hvor omsætningen i forhold til sidste år er steget med 58 procent, og hvor det samlede resultat før skat er næsten 70 procent bedre end sidste år.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs