IBM og Intel i ASP-samarbejde

MediaWatch

IBM og Intel forener nu kræfterne i arbejdet med at udvikle det spirende ASP-marked. Det ny samarbejde betyder, at det bliver muligt for IBM at udvide sit eksisterende hjælpeprogram for ISV'er, som ønsker at gøre deres programmer køreklar til web'en

IBM og Intel har netop indgået en samarbejdsaftale, der skal sætte mere gang i Markedet ASP. De to virksomheder vil samarbejde om at hjælpe det voksende antal ISV'er (Independent Software Vendors), som ønsker at udnytte den fordelagtige ASP-forretningsmodel ved at udvikle web-hostede applikationer til Intel-platformen i IBM's eServers xSerie.

Aftalen fokuserer på at udvide kapaciteten af IBM's allerede eksisterende program ASP Prime, så flere ISV'er kan få teknisk og forretningsmæssig assistance til hurtigere at flytte deres programmer til Internettet.

ASP betyder Application Service Provider; hvilket vil sige applikationsudlejer, typisk af store søgemaskiner, software, drift og vedligeholdelse over Internettet, specialdesignet til at fungere på store portaler og wedsites. En virksomhed får med andre ord software leveret ud af et stik i væggen, mod at betale en månedlig leje.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også