MediaWatch

PeopleSoft ankommer til Norden

Fra Stockholm vil PeopleSoft, der har over 7.000 medarbejdere og 4.500 kunder markedsføre løsninger inden for Customer Relationship Management (CRM), Human Resources og det elektronisk indkøbssystem eProcurement - med primært fokus på det svenske og danske marked.

PeopleSoft planlægger inden for 12 måneder også at etablere et kontor i Danmark, hvor man allerede er repræsenteret via partnere som PriceWaterhouseCoopers og IBM.

Baggrunden for det nordiske kontor i Stockholm er et ønske om en fælles nordisk platform i en opstartsfase. Men der er planer om hurtig ekspansion, ikke mindst på det danske marked. I første omgang ansættes 10 personer i Stockholm.

Men planen er, at der inden for to-tre år vil være 50-70 nordiske ansatte, der skal garantere, at PeopleSoft bliver den dominerende aktør på det nordiske marked.

PeopleSoft, der omsætter for over 1,4 milliarder dollar og var i andet kvartal af 2000 øverst på Standard Poors (SIP 100) liste over de mest profitable virksomheder.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs