MediaWatch

DI: Regeringen smøler på IT-området

Dansk Industri og Dansk Handel og Service mener, at Danmark mister muligheder på IT-området, og erhvervslivet taber konkurrencefordele, fordi at regeringen smøler med at virkeliggøre sin IT-strategi. Det skriver Berlingske Tidende.

Kritikken fokuserer på langsomligheden bag oprettelsen af en IT-forskerpark og et center for anvendt IT. Smøleriet kan betyde, at der ikke bliver sat penge af til projekterne på næste års finanslov, mener kritikere.

Udviklingsdirektør fra Dansk Handel og Service, Per Godtfredsen, siger, at Danmark er sagtet bagud i den internationale IT-udvikling og ikke længere er et forgangsland på dette område. Han bebrejder regeringen denne situation og fremhæver lande som Sverige, Irland og Israel, hvor det er lykkedes gennem offentlige investeringer at styrke IT-udviklingen.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs