MediaWatch

Ericsson lancerer WAP-Gateway

Selskabets nye system, benævnt WAP-Gateway, giver virksomhederne mulighed for at tilbyde deres kunder mobil e-handelsservice. Samtidig tillader systemet mobile medarbejdere at hente informationer såsom e-mail, adgang til arkiver, nyhedsservices med mere på virksomhedens Intranet når som helst denne skulle ønske det.

Ifølge Mats Victorin, marketingdirektør for Ericsson Enterprise, åbner WAP-Gateway også op for et stort potentiale for de virksomheder, der ønsker at tilbyde skræddersyede løsninger til sine kunder. Victorin nævner i den forbindelse indtil flere mulige services herunder aktiehandel, bankanliggender, billetkøb samt diverse former for spil/væddemål.

Gateway understøtter fuldt ud den eksisterende WAP standard udviklet af WAP Forum. Styreprogrammet er Windows NT og selskabet forsikrer, at det nye system vil have interoperabilitet med ethvert eksisterende og fremtidigt mobilsystem.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs