MediaWatch

Ny rekord fra Yahoo!

Der var knyttet stor spænding til offentliggørelsen i går af Yahoo!'s regnskab for tredje kvartal, idet Yahoo! betragtes som et af de toneangivende Internet firmaer i verden. Og endnu en gang oversteg regnskabet analytikernes forventninger. Yahoo!'s omsætning steg således 90 procent til 295, 55 millioner dollar i forhold til samme kvartal sidste år, skriver CNNfn. Samtidig steg Yahoo!'s indtjening til 81,1 millioner dollars sammenlignet med et resultat på 38,48 millioner dollar i samme periode sidste år.

Det positive resultat skal blandt andet ses i lyset af, at Yahoo! fortsat formår at trække ny trafik til selskabets websites. Trafikken steg således til 780 millioner page views i september måned i forhold til 680 millioner så sent som i juni måned. Målt i antal af unikke besøgende har Yahoo! ligeledes oplevet en fortsat vækst fra 120 millioner unikke besøgende i december 1999 til 166 millioner i september 2000.

Tidligere har Yahoo! ikke offentliggjort, hvor meget af selskabets indtjening, der stammer fra dot.com virksomheder. Men i forbindelse med det nye kvartalsregnskab afslørede Yahoo!, at 40 procent af selskabets indtjening i tredje kvartal stammer fra dot.com virksomheder, hvilket er en nedgang fra 47 procent i andet kvartal 2000. Nedgangen af annoncer fra dot.com'er blev ifølge Yahoo! afløst af en stigning i annoncer fra traditionelle virksomheder.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs