MediaWatch

Yahoo! indgår nye licensaftaler

Yahoo vil med en række separate virksomheds serviceaftaler, med selskaber som Ernst & Young, Intellinex og Honeywell med flere, øge sine erhvervsmæssige forretninger. Planen er, at Yahoo via licens vil give sine nye kunder mulighed for at bruge Corporate Yahoo!. Der er indtil nu ikke opgivet en pris på servicen, skriver ZDNet.

Corporate Yahoo! er en skræddersyet virksomheds informationsportal, der giver selskaberne mulighed for integrere ejendomsbeskyttet selskabsindhold og applikationer med Yahoo's personaliserede indhold. Alt sammen bag eksisterende firewalls.

Dagens aftale kan muligvis bremse frygten for, at dot.com nedturen vil påvirke Yahoo's reklameindtægter. Det er dog den almindelige forventning, at portalen for at tilfredsstille investorerne må klare sig godt i den kommende indtjeningsrapport, der offentliggøres i dag.

Yahoo forventes at offentliggøre en indtjening på 12 cents per aktie.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs