MediaWatch

DSL vil ændre internetforbruget

Erhvervslivet har allerede haft ISDN, T1 og T3 i nogen tid, men besværet ved installationen har indtil videre forhindret, at private husstande har haft adgang til de hurtige forbindelser. DSL (Digital Subscriber Lines) og kabelmodem tilbyder dog downloadhastigheder til private husstande, der er 100 gange hurtigere end hastigheder for almindelige modemer. Selvom der i dag kun er 8 millioner husstande med en DSL forbindelse, er antallet fordoblet indenfor de sidste 9 måneder, og det forventes at stige til 31 millioner i 2004, skriver The Media Post.

Ifølge en ny undersøgelse udført af analysebureauet Arbitron og Coleman Research vil forbrugerne i fremtiden bruge mere tid på Internettet end på TV og radio. En gennemsnitsamerikaner bruger i dag 33 procent af sit "samlede elektroniske medieforbrug" på at se TV, 28 procent på at lytte til radio og 11 procent af sit samlede medieforbrug på Internettet. Når bredbånd for alvor er blevet en realitet vil tiden brugt på Internettet næsten fordobles til 21 procent, TV forbruget vil falde til 24 procent, og radioforbruget vil falde til 21 procent af det samlede elektroniske medieforbrug.

Også e-handlen forventes i fremtiden at stige. 46 procent af de adspurgte, der har bredbånd, oplyser, at de foretager flere online anskaffelser efter at de har fået bredbåndsforbindelse. Det forventes, at der i 2004 er 31,9 millioner husstande med DSL forbindelse svarende til en firedobling. Inden for de næste ni måneder forventes antallet af husstande med DSL forbindelse at stige til 11,4 millioner.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs