MediaWatch

EMI og Time Warner tilbage i ringen

De to selskaber søger efter aktiver de kan skille sig af med henblik på at få EU-kommissionens godkendelse af fusionen. Eric Nicoli, som er bestyrelsesformand i EMI, siger til Financial Times, at tilbagetrækningen af ansøgningen giver ekstra tid til at revurdere problemstillingen og finde nye indrømmelser og således få styr på situationen i både Europa og USA, skriver Finacial Times.

Fusionen, der oprindelig blev offentliggjort i januar, og som skulle have skabt verdens førende musik selskab, blev formelt annulleret torsdag for at forhindre EU-kommissionens veto imod fusionen. Et veto der ville gøre det umuligt for EMI og Time Warner at forelægge EU-kommissionen et nyt udkast til en aftale.

EU-kommissionen udtalte torsdag, at EMI og Time Warner i forbindelse med diskussioner med embedsmænd i Kommissionen, uformelt havde foreslået større indrømmelser end de oprindelige. Embedsmændene i Kommissionen fik dog ikke tid til at vurdere de nye indrømmelser, der tilsyneladende kom for sent henne i forhandlingsforløbet.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "8221;artikler".

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs