MediaWatch

EMI og Time Warner tilbage i ringen

De to selskaber søger efter aktiver de kan skille sig af med henblik på at få EU-kommissionens godkendelse af fusionen. Eric Nicoli, som er bestyrelsesformand i EMI, siger til Financial Times, at tilbagetrækningen af ansøgningen giver ekstra tid til at revurdere problemstillingen og finde nye indrømmelser og således få styr på situationen i både Europa og USA, skriver Finacial Times.

Fusionen, der oprindelig blev offentliggjort i januar, og som skulle have skabt verdens førende musik selskab, blev formelt annulleret torsdag for at forhindre EU-kommissionens veto imod fusionen. Et veto der ville gøre det umuligt for EMI og Time Warner at forelægge EU-kommissionen et nyt udkast til en aftale.

EU-kommissionen udtalte torsdag, at EMI og Time Warner i forbindelse med diskussioner med embedsmænd i Kommissionen, uformelt havde foreslået større indrømmelser end de oprindelige. Embedsmændene i Kommissionen fik dog ikke tid til at vurdere de nye indrømmelser, der tilsyneladende kom for sent henne i forhandlingsforløbet.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "8221;artikler".

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs