MediaWatch

Fortsat kritik af WAP

WAP (Wireless Application Protocol) er over for brugerne blevet markedsført og solgt som mobilt Internet, men skuffer mange ved at være langsomt, ustabilt og med et meget skrabet indhold. Det har fået eksperter til højlydt at kritisere WAP de seneste måneder, og kritikken fortsætter skriver Politiken.

Om kort tid offentliggøres en undersøgelse vedrørende WAP-brugere i London. Manden bag denne er den danske Internet rådgiver Jakob Nielsen. Han siger, at resultatet er endnu værre, end han havde forestillet sig. For det første er WAP behæftet med en række tekniske fejl, og for det andet er de nuværende mobiltelefoner efter hans opfattelse uegnet til at bruge til Internet navigering m.v.

Direktør Torben Rune fra tele-rådgivningsfirmaet Netplan siger til mediawatch.dk, at han er meget enig i kritikken af WAP og tilføjer, at WAP kun er en industristandard og ikke en juridisk standard, hvilket vil gøre det svært for WAP at tiltrække nyudvikling.

Torben Rune forholder sig også kritisk til de påstande om hastighed og services, som teleselskaberne knytter til hele udviklingen omkring UMTS.

Læs mere herom i artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken artikler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs