MediaWatch

Fortsat kritik af WAP

WAP (Wireless Application Protocol) er over for brugerne blevet markedsført og solgt som mobilt Internet, men skuffer mange ved at være langsomt, ustabilt og med et meget skrabet indhold. Det har fået eksperter til højlydt at kritisere WAP de seneste måneder, og kritikken fortsætter skriver Politiken.

Om kort tid offentliggøres en undersøgelse vedrørende WAP-brugere i London. Manden bag denne er den danske Internet rådgiver Jakob Nielsen. Han siger, at resultatet er endnu værre, end han havde forestillet sig. For det første er WAP behæftet med en række tekniske fejl, og for det andet er de nuværende mobiltelefoner efter hans opfattelse uegnet til at bruge til Internet navigering m.v.

Direktør Torben Rune fra tele-rådgivningsfirmaet Netplan siger til mediawatch.dk, at han er meget enig i kritikken af WAP og tilføjer, at WAP kun er en industristandard og ikke en juridisk standard, hvilket vil gøre det svært for WAP at tiltrække nyudvikling.

Torben Rune forholder sig også kritisk til de påstande om hastighed og services, som teleselskaberne knytter til hele udviklingen omkring UMTS.

Læs mere herom i artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken artikler.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs