MediaWatch

Microsoft fældet på arrogance

For første gang kommenterer dommer Thomas P. Jackson for alvor den tre måneder gamle domsafsigelse over Microsoft. Opdelingen af Microsoft var ikke den ønskede udvej, siger han, men da softwaregiganten optrådte arrogant og selvbevidst i retten blev de dømt. Det skriver Nettavisen.

Under en konference om den amerikanske monopollovgivning gjorde dommer Thomas P. Jackson det klart, at det aldrig var hans intention af følge de amerikanske myndigheders krav om opdeling af Microsoft. Han fortalte, at han har stor respekt både for Bill Gates og Microsoft som selskab:

- Fra ingenting har de skabt en helt fantastisk gigant, sagde Jackson til de forbløffede tilskuer, og fortsatte. Jeg har ingen problemer med at stå inde for dommen og mener, det er en helt legitim måde at straffe konglomerater som Microsoft på. Havde selskabet imidlertid været noget mere ydmyg under processen ville udfaldet højst sandsynligt været et andet.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler"

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs