MediaWatch

Priskrig på softwaremarkedet

J.D. Edwards, der i over 20 år har produceret software, dukker nu op på det hårdt trængte danske softwaremarked. Det lægger et indtjeningspres på de danske IT-virksomheder, der henter deres omsætning i Danmark. Det skriver Børsen.

Virksomheder - som de i forvejen trængte Damgaard, Columbus IT Partner og EDB Gruppen - kan se frem til en benhård konkurrence fra den amerikanske virksomheds-software-gigant. J.D. Edwards arbejder i øjeblikket på at opbygge et forhandlernet i Danmark, og allerede i starten af næste uge kommer en række topfolk fra selskabet til København for at lancere virksomhedens marketingsfremstød.

Særlig EDB Gruppen, der leverer virksomhedssystemer, brancheløsninger og systemservice kan se frem til en øget konkurrencesituation, da J.D. Edwards hovedsagligt producerer softwareløsninger til den IBM baserede hovedcomputer AS 400, hvilket er det samme marked som EDB Gruppen opererer i.

J.D. Edwards har allerede solgt en softwareløsning til virksomheden Coloplast i Humlebæk.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs