MediaWatch

Bol.com åbner i Danmark

Fra 19. september får danskerne adgang til flere end 2,1 millioner forskellige danske og udenlandske bøger, der kan bestilles over Internettet på Danmarks mest moderne og brugervenlige website. Hermed tager bol.com kampen op mod den amerikanske gigant Amazon.com. BOL's kunder har adgang til mere end 5 millioner bogtitler og ca. 800.000 CD'er.

Bol Nordic er Nordens største internetboghandel og har virksomheder i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Den internationale medie- og underholdningsbutik BOL International (Bertelsmann OnLine) købte i marts 50 procent af bokus.com, hvis anden halvdel ejes af KF Media. Bokus.com skifter fra i morgen navn til bol.com.

BOL findes i Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Holland, Spanien og Schweiz. I marts blev BOL lanceret i Hong Kong, Singapore og Malaysia, samtidig med købet af bokus.com. BOL Japan blev lanceret i juni og i løbet af år 2000, vil der ligeledes komme BOL-butikker i Italien og i Kina.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs