MediaWatch

Minister skal forklare forsinkelser i UMTS-plan

Flere af folketingets partier vil have forskningsminister Birte Weiss til at forklare, hvorfor folketingets forskningsudvalg ikke er blevet orienteret om, hvorfor det trækker ud med at indhente tilbud fra de konsulenter, som skal rådgive Telestyrelsen om den kommende danske UMTS-auktion, skriver Jyllands Posten.

Den danske auktion over UMTS-licenserne risikere at blive forsinket, fordi ingen af de tre tilbud, som Telestyrelsen den 3. august havde modtaget vedrørende rådgivning omkring auktionen, har vist sig at være tilfredsstillende. Det har fået forskningsministeren til at bede Telestyrelsen om at genudsende udbudet med et mere specificeret materiale.

Forskningsministeren har i en pressemeddelelse meddelt, at den overordnede tidsplan for UMTS-auktionen vil blive fastholdt, således at tilladelserne forventes udstedt om godt et års tid, i oktober måned næste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs