MediaWatch

Tilfredse online-købere

I Storbritannien er de fleste internetsurfere generelt set tilfredse med at handle ind på Internettet og med oplevelsen af at handle på Internettet. Den britiske "gennemsnits-online-shopper" forventer, at han fremover vil købe ind for mere end det dobbelte end han hidtil har gjort.

Det viser en ny undersøgelse fra NOP research Group. Undersøgelsen viser, at over ni ud af ti online-shoppere (94 procent) har til hensigt at købe ind på Internettet i fremtiden. Det svarer meget godt til, at kun tre procent af online-shopperne var utilfredse med deres handelsoplevelser på Internettet og 75 procent af online-shopperne forventer at bruge flere penge på online-handel i den kommende tid.

I forhold til debatterne om sikkerhed på Internettet, viser undersøgelsen, at plastikkort er det altdominerende betalingsmiddel, som online-shopperne betaler deres indkøb med. I undersøgelsesperiodens fire uger benyttede 90 procent online-shoppere diverse kreditkort som betalingsmiddel for onlinehandel.

NOP undersøgte et repræsentativt udsnit af den britiske befolkning på 25.000 voksne over 15 år og fulgte op med 1603 telefoninterview.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs