KVX-indeks kom godt fra start

MediaWatch

KVX-indekset omfatter vækst-virksomheder inden for IT, telekommunikation, medicin og bioteknologi. Det nye indeks startede i 1000 point og steg 2,28 procent i løbet af fredagen. De ni aktier på KVX fik en samlet omsætning på 152 millioner kroner, hvor den daglige omsætning i august i disse aktier lå på 107 millioner kroner i gennemsnit.

Adm. direktør for Københavns Fondsbørs, Hans-Ole Jochumsen, udtaler:

- Vi er meget tilfredse med den positive modtagelse, KVX Vækstmarkedet har fået. Med KVX Vækstmarked øger vi fokus på en grupper selskaber med stort potentiale. Samtidig er det en invitation til endnu flere selskaber om at blive noteret på Københavns Fondsbørs. Og invitationen gælder ikke kun danske men også alle de vækstselskaber, der ligger i hele Øresundsregionen. På den måde er Fondsbørsen forhåbentlig også med til at understøtte væksten i Danmark og i vores nærområde - Øresundsregionen.

Der var både stigninger og fald i det nye indeks. Simcorp faldt næsten en procent til kurs 520, mens Damgaard mistede 1,5 procent til kurs 190. Til gengæld steg Memory Card 6,3 procent til kurs 319 og RTX Telecom steg 5,5 procent til kurs 480.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også