MediaWatch

KVX-indeks kom godt fra start

KVX-indekset omfatter vækst-virksomheder inden for IT, telekommunikation, medicin og bioteknologi. Det nye indeks startede i 1000 point og steg 2,28 procent i løbet af fredagen. De ni aktier på KVX fik en samlet omsætning på 152 millioner kroner, hvor den daglige omsætning i august i disse aktier lå på 107 millioner kroner i gennemsnit.

Adm. direktør for Københavns Fondsbørs, Hans-Ole Jochumsen, udtaler:

- Vi er meget tilfredse med den positive modtagelse, KVX Vækstmarkedet har fået. Med KVX Vækstmarked øger vi fokus på en grupper selskaber med stort potentiale. Samtidig er det en invitation til endnu flere selskaber om at blive noteret på Københavns Fondsbørs. Og invitationen gælder ikke kun danske men også alle de vækstselskaber, der ligger i hele Øresundsregionen. På den måde er Fondsbørsen forhåbentlig også med til at understøtte væksten i Danmark og i vores nærområde - Øresundsregionen.

Der var både stigninger og fald i det nye indeks. Simcorp faldt næsten en procent til kurs 520, mens Damgaard mistede 1,5 procent til kurs 190. Til gengæld steg Memory Card 6,3 procent til kurs 319 og RTX Telecom steg 5,5 procent til kurs 480.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs