MediaWatch

Icon Medialab køber Corebit

Med købet af Corebit bliver Icon Medialab Denmark et af de ledende Internet-konsultenfirmaer på det danske marked, med over 250 ansatte, oplyser Icon Medialab i en pressemeddelelse. Corebits filial i Frankfurt bliver integreret i Icon Medialabs eksisterende tyske operationer i Hamburg, Berlin og München.

Danske Corebit har specialiseret sig i salg, rådgivning og installation af ERP-systemer som SAP og Oracle, mens Icon Medialabs rådgivningsvirksomhed mere er fokuseret på frontoffice-systemer som e-business løsninger.

Handlen mellem Icon Medialab og Corebit afvikles via aktiebytte, og det fik i går straks Icon Medialabs aktiekurs til at stige med en 10'er på børsen i Stockholm, skriver Børsen. Vurderet ud fra slutkursen, svarer købet af 335 millioner svenske kroner, og dertil kommer et yderligere køb på 72 millioner, afhængig af Corebits fremtidige præstationer.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs