MediaWatch

Icon Medialab køber Corebit

Med købet af Corebit bliver Icon Medialab Denmark et af de ledende Internet-konsultenfirmaer på det danske marked, med over 250 ansatte, oplyser Icon Medialab i en pressemeddelelse. Corebits filial i Frankfurt bliver integreret i Icon Medialabs eksisterende tyske operationer i Hamburg, Berlin og München.

Danske Corebit har specialiseret sig i salg, rådgivning og installation af ERP-systemer som SAP og Oracle, mens Icon Medialabs rådgivningsvirksomhed mere er fokuseret på frontoffice-systemer som e-business løsninger.

Handlen mellem Icon Medialab og Corebit afvikles via aktiebytte, og det fik i går straks Icon Medialabs aktiekurs til at stige med en 10'er på børsen i Stockholm, skriver Børsen. Vurderet ud fra slutkursen, svarer købet af 335 millioner svenske kroner, og dertil kommer et yderligere køb på 72 millioner, afhængig af Corebits fremtidige præstationer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs