MediaWatch

Deutsche Telekom firdobler profit

Som følge af konsolidationen af adskillige opkøb siger Deutsche Telekom, at dets nettoprofit firedobles fra 951 millioner euro i fjor til 4,3 milliarder euro i år. I samme periode vil det totale salg være steget 14 procent fra 16,8 milliarder sidste år til 19,2 milliarder euro i år. Indtjeningen per aktie vil ligeledes stige fra 0,35 euro til 1,44 euro, skriver WSJ.

Offentliggørelsen af de endelige tal ligger i det store hele i tråd med de indledende forventninger, som selskabet udsendte i juli måned. Ron Sommer administrerende direktør for Deutsche Telekom siger, at selskabets totalsalg uden de ovennævnte opkøb er steget med 6 procent.

Den engelske teleoperatør One2One samt franske SIRIS og Club Internet er for første gang fuldstændig konsolideret og bidrager med 1,5 milliarder af selskabets 2,5 milliarder euro i ny indtægt for perioden.

Den justerede nettoindtægt er i forhold til sidste år faldet 200 millioner euro til et leje på 700 millioner. Finansdirektør Karl-Gerhard Eick udtaler, at forventningen til hele året er i niveauet 30 procent.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs