MediaWatch

E*Trade går mod strømmen

E*TRADE, som startede op så langt tilbage som i 1992, er trængt på økonomien. Blandt andet presses virksomheden forretningsmæssigt fra flere sider.

På den ene side af veletablerede finansvirksomheder, der forlænger deres virksomhed til Internettet og tilbyder flere services end E*TRADE. På den anden side af en række online børsmæglerselskaber, som tilbyder billigere services end E*TRADE. Det skriver Business Week.

Samtidig er børsværdien faldet med mere end 50 procent til de nuværende ca. 14 dollars pr. aktie, og investorerne er tilbageholdende med at sætte penge i online børsmæglerselskaber.

I et forsøg på at vende strømmen vender E*TRADE sig nu til aktiviteter i den fysiske verden og åbner kontorer og butikker rundt om i USA. Endvidere placeres 9.000 E*TRADE kontantautomater i supermarkeder, forretninger og på benzinstationer.

En finansanalytiker fra John Hancock Financial Industries Fund er dog skeptisk over for E*Trades seneste tiltag og betragter det som en form for show, der ikke nødvendigvis giver E*TRADE det løft, som virksomheden har brug for.

Læs artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken artikler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs