MediaWatch

E*Trade går mod strømmen

E*TRADE, som startede op så langt tilbage som i 1992, er trængt på økonomien. Blandt andet presses virksomheden forretningsmæssigt fra flere sider.

På den ene side af veletablerede finansvirksomheder, der forlænger deres virksomhed til Internettet og tilbyder flere services end E*TRADE. På den anden side af en række online børsmæglerselskaber, som tilbyder billigere services end E*TRADE. Det skriver Business Week.

Samtidig er børsværdien faldet med mere end 50 procent til de nuværende ca. 14 dollars pr. aktie, og investorerne er tilbageholdende med at sætte penge i online børsmæglerselskaber.

I et forsøg på at vende strømmen vender E*TRADE sig nu til aktiviteter i den fysiske verden og åbner kontorer og butikker rundt om i USA. Endvidere placeres 9.000 E*TRADE kontantautomater i supermarkeder, forretninger og på benzinstationer.

En finansanalytiker fra John Hancock Financial Industries Fund er dog skeptisk over for E*Trades seneste tiltag og betragter det som en form for show, der ikke nødvendigvis giver E*TRADE det løft, som virksomheden har brug for.

Læs artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken artikler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs