MediaWatch

Dansk pladeselskab tilbyder gratis musik på Internettet

Viatone.com er et virtuelt pladeselskab, der markedsfører og distribuerer musik elektronisk via Internettet. Det betyder, at Viatone.com ikke at bekymre sig om trykning, distribution, lagerplads og oplagstal

- Udviklingen på Internettet er ved at indhente den etablerede pladebranche. Musik kan hurtigt og nemt overføres elektronisk lovligt eller ulovligt og det er et marked i eksplosiv vækst. Derfor tager vi skridtet fuldt ud og stiller musikken gratis til rådighed på Internettet, siger Lars Rune Christensen, der sammen med Bo Bech står bag Viatone.com.

Gratis musik er ikke den eneste nyskabelse, Viatone.com bringer ud til de danske Internet brugere. Siten vil også byde på Danmarks første tredimensionelle chat, hvor brugerne kan bevæge sig rundt mellem hinanden i et virtuelt miljø.

Finansieringen af Viatone.com er sket gennem investeringer fra Erhvervsfremme Styrelsen via Teknologisk Innovation. Viatone.com forventer efter en periode at skulle hente yderligere kapital hos private investorer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs