Dansk pladeselskab tilbyder gratis musik på Internettet

MediaWatch

Viatone.com er et virtuelt pladeselskab, der markedsfører og distribuerer musik elektronisk via Internettet. Det betyder, at Viatone.com ikke at bekymre sig om trykning, distribution, lagerplads og oplagstal

- Udviklingen på Internettet er ved at indhente den etablerede pladebranche. Musik kan hurtigt og nemt overføres elektronisk lovligt eller ulovligt og det er et marked i eksplosiv vækst. Derfor tager vi skridtet fuldt ud og stiller musikken gratis til rådighed på Internettet, siger Lars Rune Christensen, der sammen med Bo Bech står bag Viatone.com.

Gratis musik er ikke den eneste nyskabelse, Viatone.com bringer ud til de danske Internet brugere. Siten vil også byde på Danmarks første tredimensionelle chat, hvor brugerne kan bevæge sig rundt mellem hinanden i et virtuelt miljø.

Finansieringen af Viatone.com er sket gennem investeringer fra Erhvervsfremme Styrelsen via Teknologisk Innovation. Viatone.com forventer efter en periode at skulle hente yderligere kapital hos private investorer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også
Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Photo: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter