MediaWatch

Deutsche Telekom har faldende driftsresultat

Telefonikoncernen mener, at det skyldes omkostninger forbundet med nye tiltag indenfor mobiltelefoni-området.

Omsætning af Deutsche Telekom-produkter blev på 19,3 milliarder euro mod 16,8 milliarder euro samme periode sidste år, skriver Bloomberg News.

- Det er som sædvanligt et mikset billede. De har fået flere kunder, men driftsresultatet er mindre end forventet, siger Holger Grawe, tysk finansanalytiker.

I denne måned kom Deutsche Telekom ind på det amerikanske marked. For 50,7 mia. dollars, købte Deutsche Telekom det amerikanske mobiltelefonselskab Voice-Stream, der har licenser i 23 af USAs 25 største stater.

I slutningen af juni havde13,4 millioner kunder i Tyskland sammenlignet med 9,1 millioner forrige år same periode.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs