MediaWatch

Siemens oplever solid vækst

Elektronikselskabet Siemens meddeler, at det i sit sidste kvartalsregnskab har haft en nettoindtægt på 832 millioner Euro svarende til godt 5 ½ milliarder kroner. Dermed oplevede selskabet en vækst på 134 procent i forhold til samme resultat i fjor, skriver IDG.

Det positive resultat skyldes primært den store fremgang i selskabets Internet-relaterede datterselskab Infineon Technologies AG samt dets Automation and Drives og Information and Communication Mobile (ICM) enheder. I den forbindelse siger Siemens, at dets ICM enhed, der dækker selskabets trådløse applikationer, oplever stor fremgang.

Generelt oplevede Siemens en moderat fremgang på hjemmemarkedet med en stigning på 5 procent fra 4,2 milliarder Euro i fjor til 4,4 milliarder Euro i år. Anderledes for dets internationale aktiviteter der i samme periode oplevede en stigning på hele 24 procent svarende til en fremgang på knap 3 milliarder Euro fra 11.6 milliarder til 14,4 milliarder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs