MediaWatch

Visa indgår samarbejde om e-betaling

Systemet kan behandle betalinger med de mest kendte kreditkort samt overførsler via mobiltelefon.

Ved hjælp af Suns computere og Ciscos routing teknologi, vil Visa kunne klare flere end 100 milliarder transaktioner om året, hvilket er dobbelt så mange som i dag.

Visa betegner selv DirectExchange som verdens største private betalingsnetværk, vil indbefatte universal commerce af selskabet benævnt u-commerce, hvilket giver mulighed for at håndtere en lang række af forskellige betalingsformer såsom : Visa's egne kreditkort, kreditkort i almindelighed samt betaling via mobiltelefon og lignende eletroniske betalingsmidler, skriver IDG.

Systemet er i første omgang tiltænkt det amerikanske marked, men det vil blive udvidet til at omfatte resten af verden, såfremt efterspørgslen er tilstede.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs